ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΜΕ 3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΜΕΣΩ KLARNA

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ OLOR​

 Η Olor, μια ελληνική επιχείρηση σχεδιασμού και κατασκευής κοσμημάτων, γιορτάζει 10 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας και δημιουργίας. Με αφοσίωση στην ποιότητα και τη μοναδικότητα, έχει καθιερωθεί ως μια από τις κορυφαίες επιλογές για μοναδικά και χειροποίητα κοσμήματα.

Στην Olor, όλα τα κοσμήματα κατασκευάζονται εξ ολοκλήρου στο χέρι, συνδυάζοντας παραδοσιακές τεχνικές με σύγχρονες τεχνολογίες όπως το 3D design και το 3D object print. Αυτό εξασφαλίζει μοναδικά και ακριβή αποτελέσματα που ξεχωρίζουν.

Χρησιμοποιούμε μόνο τα καλύτερα υλικά, επιλεγμένα με βάση οικολογικές πρακτικές και υψηλά πρότυπα ποιότητας. Έτσι συνδυάζουμε την ηθική και την οικολογική συνείδηση με τη δημιουργικότητα, προσφέροντας κοσμήματα που είναι φιλικά προς το περιβάλλον και αισθητικά άψογα.

Τα κοσμήματα Olor είναι εμπνευσμένα από τα οργανικά μοτίβα της φύσης και από μύθους και παραδόσεις διαφόρων πολιτισμών. Το όνομα Olor προέρχεται από τον αστερισμό Cygnus Olor, έναν από τους πιο φωτεινούς αστερισμούς του γαλαξία μας, που συνδέεται με την αρχαία ελληνική μυθολογία.

Πρόκειται για μια ωδή στην ουράνια ομορφιά και την αιώνια γοητεία των αστερισμών. Φορώντας ένα κόσμημα Olor, κουβαλάτε μαζί σας μια ιστορία, έναν θρύλο που συνδέει το παρελθόν με το παρόν και το μέλλον.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ

 

Η δημιουργός των κοσμημάτων Olor είναι η Έλενα Ιατρίδου. Η Έλενα έχει σπουδάσει σχεδιασμό και κατασκευή χειροποίητου κοσμήματος, καθώς και ψηφιακό σχέδιο με τη χρήση τρισδιάστατων προγραμμάτων.

Το 2014 ίδρυσε την επιχείρηση Olor, με στόχο να προσφέρει κοσμήματα που αναδεικνύουν τη μοναδικότητα της σύγχρονης γυναίκας και του διαχρονικού άνδρα. Τα κοσμήματά της χαρακτηρίζονται από ιδιαίτερο στυλ και κομψότητα.

Το 2016, η Έλενα μπήκε δυναμικά στον χώρο του κοσμήματος συμμετέχοντας σε εκθέσεις κοσμήματος στην Αθήνα. Το 2017, παρουσίασε τις δημιουργίες της στο αγοραστικό κοινό των Βρυξελλών και του Πεκίνου, ενώ συνεργάστηκε με τον ταλαντούχο Έλληνα σχεδιαστή μόδας, Πάρη Βαλταδώρο. Μέσω αυτής της συνεργασίας, οι δημιουργίες της παρουσιάστηκαν στο κοινό της Μυκόνου και της Αθήνας.

Το 2018, η Έλενα άνοιξε έναν ιδιαίτερο και μοντέρνο χώρο στο Κολωνάκι, στην καρδιά της Αθήνας, όπου δημιουργεί και εκθέτει τα κοσμήματά της. Το 2022, το εργαστήριο μεταφέρθηκε στη Λάρισα, σε έναν χώρο μοναδικής αισθητικής και πολυτέλειας στο κέντρο της πόλης, διατηρώντας το ύφος και τη φιλοσοφία που χαρακτηρίζουν τα κοσμήματα και το εκθετήριο Olor.

Παράλληλα, μέσω του διαδικτυακού καταστήματος olor.gr, η Έλενα διοχετεύει τα κοσμήματά της σε Ελλάδα και εξωτερικό, επιτρέποντας στους πελάτες της να αποκτήσουν μοναδικά χειροποίητα κοσμήματα από οπουδήποτε.

Επισκεφθείτε το κατάστημά μας online ή ελάτε στον χώρο μας για να ανακαλύψετε τη συλλογή μας και να βρείτε το κόσμημα που θα αναδείξει την προσωπικότητά σας.

Olor Χειροποίητα κοσμήματα - Έλενα Ιατρίδου
Στην περίπτωση που έχετε κατάστημα,
είστε μεταπωλητής,
ή ενδιαφέρεστε για οποιουδήποτε είδους συνεργασία χονδρικής,
καλέστε μας στο 2410254902.