Δωρεάν Μεταφορικά σε όλην την Ελλάδα για αγορές άνω των 50€

Καλώς ήρθατε στην Olor

Καλώς ήρθατε στην Olor! Μια Ελληνική επιχείρηση σχεδιασμού και κατασκευής κοσμημάτων.
Όλα τα κοσμήματα είναι χειροποίητα και εμπνέονται από την ομορφιά που πηγάζει μέσα από τη γεωμετρία της φύσης και της ελληνικής παράδοσης.
Τα υλικά που χρησιμοποιούνται, από τα πρωτογενή μέχρι και τη συσκευασία, ακολουθούν οικολογικές πρακτικές και είναι επιλεγμένα ώστε να ανταποκρίνονται στην μέγιστη ποιότητα συνδυάζοντας όμως την ηθική και οικολογική συνείδηση.
Κάθε κόσμημα φέρει μια ιστορία και μια φιλοσοφία μέσα από την οποία εξελίσσεται και δίνει μια αισθητική ανωτέρου επιπέδου.

Γεννημένη στην Ελλάδα, η Έλενα Ιατρίδου σπούδασε σχεδιασμό και κατασκευή χειροποίητου κοσμήματος στο ινστιτούτο καλλιτεχνικής εκπαίδευσης Mokume της Αθήνας. Παράλληλα εμπλουτίσε τις σπουδές της στο σχεδιασμό ψηφιακού σχεδίου με τη χρήση τρισδιάστατων προγραμμάτων.Το 2014 ιδρύει την επιχείρηση Olor με στόχο να προσφέρει ένα ιδιαίτερο και κομψό κόσμημα που αναδεικνύει τη μοναδικότητα της σύγχρονης γυναίκας και του μοντέρνου άνδρα.
Το κυρίαρχο αποτύπωμα της φύσης, οι δυναμικές φόρμες της αρχιτεκτονικής, η καθαρότητα των γραμμών του μινιμαλισμού αλλά και η πολυπλοκότητα της ανθρώπινης ιδιοσυγκρασίας ενσωματώνονται στις δημιουργίες της Olor. Η Olor έχει δηλώσει την δυναμική της παρουσία σε εκθέσεις τόσο στην Ελλάδα και όσο και στο εξωτερικό, καθώς και συνεργασίες με Έλληνες καλλιτέχνες και σχεδιαστές.Το 2018 ανοίγει ένα νέο και μοντέρνο χώρο στην καρδιά της Αθήνας, στο Κολωνάκι, όπου δημιουργεί και εκθέτει τα κοσμήματα της.
Το 2022 το εργαστήριο μεταφέρεται σε ένα νέο χώρο, στο κέντρο της Λάρισας, διατηρώντας το ύφος και την φιλοσοφία που συνοδεύουν τα κοσμήματα Olor. 
Μέσα από την διαδικτυακή της πλατφόρμα (e shop)  διοχετεύει τα κοσμήματα της σε Ελλάδα και εξωτερικό.

THEARTIST

PROJECTS

Special thanks

Στην περίπτωση που έχετε κατάστημα, είστε μεταπωλητής, ή ενδιαφέρεστε για οποιουδήποτε είδους συνεργασία χονδρικής, καλέστε μας στο +30 210 363 2228.

Αρχίστε να πληκτρολογείτε και πιέστε το πλήκτρο Enter για να αναζητήσετε

Καλάθι Αγορών

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.