ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΜΕ 3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΜΕΣΩ KLARNA

ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΗΝ OLOR​

Η Olor είναι μια  Ελληνική επιχείρηση σχεδιασμού και κατασκευής κοσμημάτων η οποία φέτος συμπληρώνει  10 χρόνια λειτουργίας και δημιουργίας στο χώρο του κοσμήματος.

Όλα τα κοσμήματα είναι κατασκευασμένα εξ ολοκλήρου στο χέρι. Για τη δημιουργία τους χρησιμοποιούνται τόσο οι παραδοσιακές τεχνικές κατασκευής κοσμήματος όσο και σύγχρονες τεχνολογικές μέθοδοι (3d design/3d object print), που καθιστούν το αποτέλεσμα μοναδικό!

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται, από τα πρωτογενή μέχρι και τη συσκευασία, ακολουθούν οικολογικές πρακτικές και είναι επιλεγμένα ώστε να ανταποκρίνονται στο μέγιστο σε ποιότητα και υψηλή αισθητική, συνδυάζοντας  ηθική και οικολογική συνείδηση.

Η έμπνευση για τη δημιουργία τους πηγάζει από τα ιδιαίτερα οργανικά μοτίβα που συναντάμε στη φύση καθώς και από  μύθους και  παραδόσεις  που συναντάμε σε διάφορους πολιτισμούς του τώρα και του χθες..

Το όνομα Olor εμπνέεται από την ονομασία του αστερισμού Cignus Olor, έναν από τους πιο φωτεινούς αστερισμούς του γαλαξία μας ο οποίος παράλληλα συνδέεται  και με την  αρχαία ελληνική μυθολογία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ

Δημιουργός των κοσμημάτων olor είναι η Έλενα Ιατρίδου. Έχει σπουδές στο σχεδιασμό και την κατασκευή του χειροποίητου κοσμήματος καθώς και πάνω στο ψηφιακό σχέδιο με τη χρήση τρισδιάστατων προγραμμάτων.

Το 2014 ιδρύει την επιχείρηση Olor με στόχο να προσφέρει ένα ιδιαίτερο και κομψό κόσμημα το οποίο θα αναδεικνύει τη μοναδικότητα της σύγχρονης γυναίκας και του διαχρονικού άνδρα.

Το 2016 μπαίνει δυναμικά στο χώρο του κοσμήματος με τη συμμετοχή της σε εκθέσεις κοσμήματος στην Αθήνα.

Το 2017 παρουσιάζει τις δημιουργίες της στο αγοραστικό κοινό των Βρυξελλών και του Πεκίνου, ενώ παράλληλα συνεργάζεται και με τον ταλαντούχο Έλληνα σχεδιαστή μόδας, Πάρη Βαλταδώρο, μέσω του οποίου παρουσιάζει τις δημιουργίες της στο κοινό της Μυκόνου και της Αθήνας.

Το 2018 ανοίγει έναν ιδιαίτερο και μοντέρνο χώρο στην καρδιά της Αθήνας, στο Κολωνάκι, όπου δημιουργεί και εκθέτει τα κοσμήματα της.

Το 2022 το εργαστήριο μεταφέρεται στη Λάρισα σε ένα μοναδικής αισθητικής και πολυτέλειας χώρο στο κέντρο της πόλης, διατηρώντας το ύφος και τη φιλοσοφία που συνοδεύουν τα κοσμήματα και το εκθετήριο Olor.

Παράλληλα μέσα από τη διαδικτυακό της κατάστημα olor.gr, διοχετεύει τα κοσμήματα της σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Olor Χειροποίητα κοσμήματα - Έλενα Ιατρίδου
Στην περίπτωση που έχετε κατάστημα,
είστε μεταπωλητής,
ή ενδιαφέρεστε για οποιουδήποτε είδους συνεργασία χονδρικής,
καλέστε μας στο 2410254902.