Καλώς ήρθατε στην Olor

Τα κοσμήματα Olor είναι όλα χειροποιητα, εμπνευσμένα από την φύση την Ελλάδα, την αγάπη και το μεράκι . Η σχεδίαση και η κατασκευή τους γίνεται από την δημιουργό Έλενα Ιατρίδου με μεγάλη προσοχή στην λεπτομέρεια.
Κάθε κόσμημα φέρει φιλοσοφία η οποία το βοηθά να εξελιχθεί και να δώσει μια αισθητική ανωτέρου επιπέδου.
Παρακάτω θα δείτε δείγμα της δουλειάς μου, καθώς και πληροφορίες για για την πηγή έμπνευσης της κάθε συλλογής.

                     
Γεννημένη στην Ελλάδα,η Έλενα Ιατρίδου σπούδασε σχεδιασμό και κατασκευή χειροποίητου κοσμήματος στο ινστιτούτο καλλιτεχνικής εκπαίδευσης Mokume της Αθήνας. Παράλληλα εμπλουτίστε τις σπουδές της στο σχεδιασμό ψηφιακού σχεδίου με τη χρήση τρισδιάστατων προγραμμάτων.Το 2014 ιδρύει την επιχείρηση Olor με στόχο να προσφέρει ένα ιδιαίτερο και ευκολότερο κόσμημα που αναδεικνύει τη μοναδικότητα της σύγχρονης γυναίκας και του μοντέρνου άνδρα.
Το κυρίαρχο αποτύπωμα της φύσης,οι δυναμικές φόρμες της αρχιτεκτονικής,η καθαρότητα των γραμμών του μινιμαλισμού αλλά και η πολυπλοκότητα της ανθρώπινης ιδιοσυγκρασίας ενσωματώνονται στις δημιουργίες της Olor.Η Olor έχει δηλώσει την δυναμική της παρουσία σε εκθέσεις τοσο στην Ελλάδα και όσο και στο εξωτερικό, καθώς και συνεργασίες με Έλληνες καλλιτέχνες και σχεδιαστές.Το 2018 ανοίγει ένα νέο,μοντέρνο χώρο,στην καρδιά της Αθήνας στην Ομήρου 35 στο Κολωνάκι, όπου δημιουργεί και ταυτόχρονα εκθέτει τα κοσμήματά της.

ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Special thanks

Αρχίστε να πληκτρολογείτε και πιέστε το πλήκτρο Enter για να αναζητήσετε

Καλάθι Αγορών

Κανένα προϊόν στο καλάθι σας.