ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΜΕ 3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΜΕΣΩ KLARNA

Τι αποτελεί έμπνευση για σένα; Συμβαδίζουν οι δημιουργίες σου με τις τάσεις της μόδας; Εμπνέεσαι από αυτές;

Τα πάντα μπορούν να αποτελέσουν πηγή έμπνευσης! Το κυρίαρχο αποτύπωμα της φύσης, οι δυναμικές φόρμες της αρχιτεκτονικής, η καθαρότητα των γραμμών του μινιμαλισμού αλλά και η πολυπλοκότητα της ανθρώπινης ιδιοσυγκρασίας ,αποτελούν πηγή έμπνευσης για τις δημιουργίες μου, οι οποίες κατασκευάζονται με αμέριστη αγάπη και μεράκι. Σαφώς και εμπνέομαι έως έναν βαθμό από τις τάσεις της μόδας, αν και είμαι λάτρης του διαφορετικού, του δυναμικού και αυτού που φέρει μια ταυτότητα και μια προσωπικότητα, ανεξαρτήτως της όποιας τάσης μπορεί χρονικά να υπάρχει. Ας μην ξεχνάμε πως αυτά τα στοιχεία είναι που κάνουν ένα κόσμημα να είναι πάντοτε επίκαιρο και διαχρονικό.

 

Σε μια εποχή που ο όρος “ethical fashion” αρχίζει να παίρνει όλο και μεγαλύτερες διαστάσεις, ποια είναι η συνεισφορά του brand σου σε αυτή την προσπάθεια;

Για την παραγωγή των κοσμημάτων Olor, συνεργάζομαι και με μικρές, οικογενειακές επιχειρήσεις, προκειμένου να ενισχυθούν οι μικρές οικονομίες και να συνεισφέρουν στην αναβάθμιση του επαγγέλματος. Όλα τα υλικά , από τα πρωτογενή μέχρι και τη συσκευασία, ακολουθούν οικολογικές πρακτικές, είναι διαλεγμένα και ελεγμένα ώστε να ανταποκρίνονται στην μέγιστη ποιότητα που θα συνδυάζει όμως την ηθική και οικολογική συνείδηση.

Βρείτε όλ την συνέντευξη εδώ