ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΜΕ 3 ΑΤΟΚΕΣ ΔΟΣΕΙΣ ΜΕΣΩ KLARNA

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Ανάλογα με τις προτιμήσεις σας και τις διαθέσιμες επιλογές που προσφέρει το κατάστημα, οι τρόποι πληρωμής μπορεί να είναι οι εξής:

1.Με τη χρέωση της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος.

Αυτός ο τρόπος πληρωμής είναι ιδιαίτερα βολικός και ασφαλής. Αφού επιλέξετε τα προϊόντα που επιθυμείτε από το ηλεκτρονικό κατάστημα, μπορείτε να ολοκληρώσετε την αγορά σας εισάγοντας τα στοιχεία της πιστωτικής ή χρεωστικής σας κάρτας και επιβεβαιώνοντας τη συναλλαγή. Οι πληρωμές μέσω κάρτας είναι ασφαλείς, καθώς το ηλεκτρονικό κατάστημα www.olor.gr χρησιμοποιεί πρωτόκολλα ασφαλείας για την προστασία των προσωπικών και χρηματοοικονομικών σας δεδομένων (όπως το πρωτόκολλο 3DSECURE που αποτελεί τη βάση μιας σειράς υπηρεσιών, προστατεύοντας έτσι τα συναλλασσόμενα μέρη). Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να ολοκληρώσετε την αγορά σας με άνεση και ασφάλεια από τον χώρο της άνεσης του σπιτιού σας.

Το www.olor.gr έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της πιστωτικής σας κάρτας, όπως το πρωτόκολλο 3DSECURE που αποτελεί τη βάση μιας σειράς υπηρεσιών, προστατεύοντας έτσι τα συναλλασσόμενα μέρη.

Verified by VisaMasterCard SecureCode

2.Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται

Για να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας με αυτόν τον τρόπο πληρωμής, ακολουθήστε τα παρακάτω βήματα:

  1. Επιλέξτε την επιλογή “ΜΕ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ” κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  2. Καταθέστε το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας σε έναν από τους παρακάτω τραπεζικούς λογαριασμούς:
  • Εθνικής Τράπεζας
    IBAN : GR68 0110 1040 0000 1040 0498 407Δικαιούχος : ΙΑΤΡΙΔΟΥ Κ.ΕΛΕΝΑBIC/SWIFT: ETHNGRAA
  • Τράπεζας ΠειραιώςIBAN : GR21 0171 7840 0067 8412 6578 361Δικαιούχος : ΙΑΤΡΙΔΟΥ Κ.ΕΛΕΝΑ

    BIC/SWIFT: PIRBGRAA

  1. Αφού καταθέσετε το ποσό, στείλτε μας μια φωτογραφία ή αντίγραφο του αποδεικτικού κατάθεσης μαζί με τον αριθμό παραγγελίας σας, ώστε να μπορέσουμε να επιβεβαιώσουμε την πληρωμή σας.
  2. Αφού επιβεβαιώσουμε την πληρωμή, θα επεξεργαστούμε την παραγγελία σας και θα σας αποστείλουμε τα προϊόντα σας στη διεύθυνση που έχετε δηλώσει

3. Με αντικαταβολή
Ο τρόπος πληρωμής με αντικαταβολή σας επιτρέπει να πληρώσετε τον πάροχο των προϊόντων όταν σας παραδοθεί η παραγγελία. Αυτό σας παρέχει την ευκολία να εξοφλήσετε το ποσό αμέσως κατά την παραλαβή των προϊόντων σας, χωρίς την ανάγκη να προχωρήσετε σε προπληρωμή ή κατάθεση χρημάτων πριν από την παράδοση.

4.Στο φυσικό κατάστημα
Μπορείτε να επισκεφθείτε το φυσικό κατάστημα που βρίσκεται Μεγάλου Αλεξάνδρου 7, Στοά Κουτσίνα 3ος όροφος στη Λάρισα και να παραλάβετε την παραγγελία σας απευθείας. Αφού ελέγξετε τα προϊόντα που επιθυμείτε, μπορείτε να πληρώσετε εύκολα με μετρητά ή ανέπαφα. Αυτό σας παρέχει την ευκαιρία να δείτε τα προϊόντα από κοντά πριν την πληρωμή, καθώς και την άνεση της άμεσης εξόφλησης. Επίσης, το κατάστημα βρίσκεται σε προνομιακή τοποθεσία στη Λάρισα, οπότε είναι εύκολο να το βρείτε. Με αυτόν τον τρόπο, απολαμβάνετε την ευελιξία και την ασφάλεια της πληρωμής απευθείας στο κατάστημα!